Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Gaat u een woning kopen? Wilt u verhuizen? Of bent u van plan uw woning te verbouwen? Als onafhankelijk advieskantoor  zoeken wij samen met u uit wat de mogelijkheden zijn. Hoeveel u kunt lenen, tegen welke voorwaarden en wat de zekerheden en onzekerheden zijn, kortom wat u kunt verwachten. Met een team van deskundige hypotheekadviseurs helpen wij u graag om tot een persoonlijk en passend advies te komen.

Welke hypotheek voor u het meest passend is hangt af van uw persoonlijke situatie, van de verschillende eigenschappen van de hypotheeksoort en van de maandlasten.

Er zijn vele hypotheekconstructies mogelijk. Of het nu een annuïteiten-, lineaire, aflossingsvrije, leven-, bankspaar-, of beleggingshypotheek betreft, wij kijken niet alleen naar wat voor u op dit moment de meest passende hypotheek is, maar ook of deze toekomstbestendig en fiscaal aantrekkelijk is.

Hypotheekcentrum Friesland bemiddelt voor veel verschillende geldverstrekkers (banken, verzekeraars, pensioenfondsen) en is volledig onafhankelijk.

Wij nemen er graag met u de tijd voor om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Zo kan uiteindelijk een keuze worden gemaakt die volledig aansluit bij uw leefsituatie en wensen en ook fiscaal gezien gunstig is. Daarnaast verzorgen wij het gehele traject van aanvraag tot uiteindelijke afhandeling bij de notaris.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze voor een passende hypotheek.  Een afspraak kan bij u thuis plaatsvinden of bij ons op kantoor.